Geen producten (0)

Wil je vrij zijn?

Wil je in het Nu leven, wil je vrij zijn, wil je geen strijd en nooit meer lijden? Dat kan echt en je hoeft er niet eens iets voor te doen! Met mediteren, mindfulness, yoga, cursussen of healings krijg je misschien meer rust in je leven, maar  ongemakkelijke gevoelens kun je er niet door ontlopen. Het leven wil totaal ervaren worden. En dat kan ook moeiteloos  door simpelweg te ZIJN. Het leven hoeft geen strijd te zijn. Door verzetloos mee te bewegen met ‘wat is’, zal je meer dan ooit beseffen dat je leeft, ertoe doet en mag zijn zoals je NU bent. Altijd vanuit een innerlijke rust.
 
Hoe maak je de 'shift', hoe kom je tot dat ene inzicht? Op een heldere en non nonense manier geef ik aan hoe het werkelijk zit met jou. In een continue doorlopend gesprek zijn we dan in gesprek over Dat wat jij bent en probeer ik jou tot dat inzicht te begeleiden. Onder meer met voorbeelden uit je eigen leven kijken we hoe jij het ervaart en ook hoe je het anders kunt zien. Zo brengen we praktijk en theorie samen. Elk bericht van mij is nieuw, vers en helemaal voor jou en op jouw situatie afgestemd. Door middel van dit doorlopend ‘gesprek’ vanachter je computer, tablet of laptop is het mogelijk om vrij snel te ontdekken dat jouw ware natuur onvoorwaardelijke liefde is. Deze vorm van begeleiding is nieuw en  buitengewoon effectief. Het terug kunnen lezen van de teksten, het rustig op je kunnen laten inwerken van informatie en het in je eigen tijd kunnen reageren versnelt het proces van ‘ontwaken’ enorm.
 
Deze coaching is geschikt voor iedereen. Het enige wat nodig is, is een open houding en een diep verlangen naar vrijheid.
 
Moeiteloos jezelf zijn is niet moeilijk. Er is slechts één transformerend inzicht voor nodig. Het inzicht dat je ware natuur bewustzijn is, onmetelijke helderheid, onbegrensde ruimte en onafgebroken verbondenheid met alles. Een inzicht wat aan de ene kant simpeler is dan je ooit had kunnen bedenken, maar wat andere kant zo onvoorstelbaar anders is, dat het voorlopig alle begrip te boven gaat. Ik help je deze kloof tussen waar je nu bent en waar je kunt zijn te overbruggen. Ik hoor graag van je!
 
Johan