Geen producten (0)

Workshops

Nondualiteit Leeuwarden

Bijeenkomsten over zelfrealisatie en nondualiteit

 

Wat voor bijeenkomsten zijn dit?

 

De bijeenkomsten over zelfrealisatie zijn voor iedereen toegankelijk. In het bijzonder zijn de bijeenkomster er voor mensen die gehoord hebben van non-dualiteit, verlichting, advaita en meer willen weten over deze eeuwenoude filosofie die een einde aan lijden belooft. Tijdens de bijeenkomst vertelt een zelfgerealiseerde leraar wat de filosofie inhoudt en/of hij of zij gaat in op vragen uit het publiek. De meeste van deze vragen gaan over de problemen waar mensen tegenaan lopen in hun eigen zoektocht naar verlichting.

Tijdens bijeenkomsten vragen mensen vaak hoe het is om verlicht of gerealiseerd te zijn, hoe vooruitgang gemeten kan worden en hoe om te gaan met emoties zoals jaloezie en woede. Ook vragen ze naar vrije wil vs. geen vrije wil (determinisme), zelfrealisatie en hoe te leven, weten in tegenstelling tot voelen en hoe zelfrealisatie liefdes-, familie- en beroepsmatige relaties beïnvloedt. Dit zijn allemaal ingangen tot het herkennen van je ware natuur en het vinden van voldoening in je leven.

ROUTEBESCHRIJVING MARKANT

 


Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief


Wat is zelfrealisatie?

Wat heb je eraan?

 

 

Jan van Delden in Leeuwarden                                                          

 

Jan van Delden, Jan Koehoorn, Paul Smit, Hans Laurentius, Emilia Hollander, Will Pye, Randolph, Joanika Ring, Erik van Zuydam, Nicky Verbeek, Ad Oostendorp, Jan Geurtz, Sharlih, Rob Veer, Gerard Keizer, Fokke Slootstra en Steven Noomen gaven workshops over zelfrealisatie in Leeuwarden.