Geen producten (0)

Routebeschrijving Wijkcentrum Markant

 

Bijna altijd worden de bijeenkomsten gehouden in het zeer fraaie wijkgebouw Markant in de nieuwe wijk Zuiderburen in Leeuwarden.

Als je het eenmaal weet is Markant makkelijk te vinden. Het wijkcentrum zit officieel aan de Wite Mar 7. De ingang van Markant is echter aan de achterkant van deze straat aan de Glinswei. Hmmm... Aan de Glinswei parkeer je ook de auto. Als je de Glinswei intoetst op de tomtom word je echter de verkeerde kant langs gestuurd.

Ok. Je bent vanuit Drachten/Heerenveen bijna in Leeuwarden via Leeuwarden-oost. Op de Drachtsterweg zie je de afslag Leeuwarden-Zuiderburen.

Vanuit elke andere plaats rijdt je door de stad en volg je de route Drachten (via Drachtsterplein) tot de afslag Leeuwarden-Zuiderburen.

Vanaf daar is het eigenlijk vrij simpel (zie kaart). Je volgt de grote doorgaande weg richitng de Wite Mar (en niet de navigatie richting Glinswei).

Bij de afslag Wite Mar zie je aan je rechterhand een grote parkeerplaats voor de Maximaschool. Hier begint de Glinswei en hier parkeer je de auto. Je loopt dan nog een klein stukje verder en dan zie je de ingang van wijkcentrum Markant vanzelf.

A = Markant (en zit dus aan de achterkant van de flat die je ziet)

B = Parkeren

 

Voor alle duidelijkheid nog een foto van de situatie ter plaatse: