Geen producten (0)
De webshop nondualiteit-boeken is opgezet door Johan Vellinga Producties
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten van Johan Vellinga Producties.
Afwijkende en/of aanvullende overeenkomsten moeten schriftelijk zijn bevestigd door Johan Vellinga Producties.
 
Op aankopen en leveringen zijn de volgende bepalingen van toepassing:
HERROEPINGSRECHT ARTIKELEN
In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 14 werkdagen. Binnen deze termijn kun je de bestelling zonder opgave van redenen annuleren. Dit kun je schriftelijk doen (een e-mailbericht naar info@nondualiteit-boeken.nl is voldoende) of door de producten retour te zenden. Retourneer de producten binnen de gestelde termijn aan:
 
Nondualiteit Boeken
Cronjestraat 30
8917 BT Leeuwarden
 
Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd om strafport te voorkomen. Mochten de producten beschadigd of gebruikt zijn, of in geval de verzegeling verbroken is, dan wordt daarvoor een wettelijk vastgesteld bedrag in rekening gebracht. Je kunt dit voorkomen, door de producten te testen zoals je dat in een winkel zou doen, en ongebruikt te retourneren.
Van retourzending uitgesloten

* Afgeprijsde artikelen.

 
ANNULERINGSVOORWAARDEN TRAININGEN, WORKSHOPS, ETC.
* Voor workshops en losse avonden gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:
Voor workshops, die niet langer dan een dagdeel zijn, worden geen annuleringskosten in rekening gebracht. We stellen het wel op prijs als je vantevoren doorgeeft dat je niet komt.
Voor dagtrainingen is annulering tot een week vantevoren kosteloos. Daarna is 25% van het bedrag verschuldigd. Bij annulering binnen 24 uur is het totale bedrag verschuldigd, tenzij je iemand anders voor jou in de plaats laat komen.
* Voor alle cursussen, meerdaagse trainingen en retraites:
Annulering tot twee weken vantevoren is kosteloos. Daarna is 25% van de totale som verschuldigd en bij annulering binnen drie dagen is het gehele bedrag verschuldigd. Er zijn geen annuleringskosten verschuldigd als je iemand anders voor jou in de plaats laat komen. De deelnemer is ook het volledige bedrag verschuldigd bij een tussentijds vertrek, tenzij anders overeengekomen.
 
TOTSTANDKOMING VAN DE OVEREENKOMST BIJ BESTELLING VAN ARTIKELEN
Nadat je jouw persoonlijke gegevens hebt ingevoerd en de bestelling hebt geplaatst, heb je een bindende overeenkomst gesloten m.b.t. de producten in de winkelwagen. Je ontvangt een bevestigingsbericht van de door jou geplaatste bestelling per email.
Totstandkoming van de overeenkomst bij inschrijving voor trainingen, workshops e.d.
Na het afronden van je bestelling word je ingeschreven voor de betreffende training. Er wordt een bevestiging van je boeking toegezonden per email en na ontvangst van je betaling is je plek in de training verzekerd. Je ontvangt van ons een aanvullende bevestigingsmail met daarin nadere details van de training of workshop.
 
VERKOOPVOORWAARDEN
Je kunt onze algemene voorwaarden op elk willekeurig moment op deze website inzien.
 
GARANTIEBEPALING
De garantie is vastgesteld volgens het toepasselijk recht, waarbij wij in geval van gebreken de producten eerst omruilen of repareren. Als een product niet kan worden gerepareerd of als het omgeruilde product eveneens gebreken vertoont, kun je de producten retourneren tegen restitutie van het volledige aankoopbedrag binnen de gestelde garantietermijn. Het is ook mogelijk dat je de producten behoudt en een gedeelte van het aankoopbedrag retour ontvangt.
 
AANBIEDER
Johan Vellinga Producties, Cronjestraat 30, 8917 BT Leeuwarden
Contactpersoon: Johan Vellinga, 0652347022
Inschrijving Kamer van Koophandel: 59829605

BTW nummer: NL106317210B02

Betaalrekening: NL18 KNAB 0720 5311 01

TOEPASSELIJK RECHT

Bij overeenkomsten met zakelijke klanten, rechtspersonen van het openbaar recht of publiekrechtelijk bijzonder vermogen, zijn alle juridische geschillen die voortkomen uit deze zakelijke relatie, met inbegrip van geschillen over wisselkoersen en cheques, onderworpen aan de jurisdictie van de rechtbank in de plaats waar de verkoper is gevestigd.
 
BETALING
* Betalen via iDEAL
 
Als je toegang hebt tot internetbankieren kun je gebruikmaken van iDEAL. Dit is een eenvoudige manier van betalen op internet waarbij je vanuit Nondualiteit Boeken-webshop doorgelinkt wordt naar je eigen bank.
Als je iDEAL kiest in de bestelprocedure word je automatisch aan het eind van de procedure doorgeleid naar het iDEAL betalingsvenster. Betalen met iDEAL is bij Nondualiteit Boeken zonder bijkomende kosten!
Houd bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, digipas voor SNS Bank, GSM voor ING TAN of Access Key voor Fortis etc. - bij de hand.
* Betalen via bankoverschrijving
 
Het is ook mogelijk handmatig te betalen via een bankoverschrijving. De betaalgegevens van je order vind je terug in de bevestiging die je via email ontvangt na het afronden van uw betaling. De artikelen worden verzonden nadat wij uw betaling hebben ontvangen.
 
LEVERING
* Levertijd
 
Standaard zendingen
Alle bestellingen worden in principe binnen een dag verzonden na ontvangst van je betaling. Kosten zijn zoals aangegeven bij de bestelling.
De meeste zendingen gaan per PostNL en zijn de volgende werkdag bij je in huis, mits voor 16:00 u besteld.
Houdt er rekening mee dat de post niet op zondag en op maandag wordt bezorgd. Bestellingen die je in het weekend plaatst, heb je daarom op dinsdag in huis.
     
Voor België, Frankrijk, Duitsland of andere landen gelden andere verzendtarieven. Hierbij wordt voor verzenden gebruik gemaakt van PostNL (thuisbezorgen), Kiala (afhalen) of DHL (thuisbezorgen).