Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

De stilte spreekt - Eckhart Tolle

€ 14,99 € 11,99
Op voorraad
Specificaties
Productcode SS
Omschrijving

`Als je het contact met de innerlijke stilte in je verliest, verlies je het contact met jezelf. Wanneer je het contact met jezelf verliest, verlies je jezelf in de wereld. Je diepste besef van jezelf, van wie je bent, hangt nauw samen met innerlijke stilte. Dat is het IK-BEN dat dieper gaat dan naam en vorm.

In korte indringende teksten laat Eckhart Tolle druppels waarheid en wijsheid in onze ziel vallen. Als we stil kunnen zijn, kunnen we deze stem, de stem van de stilte horen en ons door de stilte laten aanraken. Zo ontstaat in ons een woordeloos zijn, waarin ruimte is voor een onbevooroordeeld kunnen ervaren van wat is. Tolle s boodschap vindt weerklank bij velen. Vele tienduizenden exemplaren van zijn eerdere boeken hebben hun weg naar de lezers gevonden. Met dit boek geeft Eckhart Tolle ons opnieuw een kostbaar geschenk.

Eckhart Tolle is de spiritueel leraar van dit moment. Met zijn boeken en lezingen inspireert hij wereldwijd een miljoenenpubliek. Hij heeft veel mensen, van jong tot oud, vertrouwder gemaakt met spiritualiteit en biedt praktische hadvatten om het Nu direct te ervaren. Zijn bekendste boeken zijn De kracht van het Nu en Een nieuwe aarde.

ISBN: 9789020210385, 120 pagina's, hardcover,

Ook interessant

€ 19,90 € 15,92
€ 12,00 € 9,60