Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Mindsettraining... - Gerard Keizer

€ 12,00 € 6,00
Op voorraad
Specificaties
Productcode MT
Omschrijving

Het boek Mindsettraining voor bedrijven laat mensen, instellingen en bedrijven op een originele wijze kennismaken met inspirerende groeikansen. 8 inzichten helpen de lezer om beperkende gedachten en overtuigingen te doorgronden, het ego als mentale gevangenis te doorzien en te leven vanuit passie, plezier en creativiteit. Keizer zelf was ooit een zeer succesvol zakenman in Noord-Nederland. Een gedreven vastgoedhandelaar, die jaar in jaar uit een fortuin verdiende, tot hij op een dag plotseling al zijn bezittingen verloor. Het roer moest om: financiële vrijheid wordt ingeruild door échte vrijheid. Een stressvol bestaan wordt een leven zonder angst voor verlies. Keizer beschrijft zijn bijzondere ontdekkingstocht in het boek ‘Mindset training voor bedrijven’. Een must have voor iedereen die vanuit passie, plezier en creativiteit wil groeien.

Om inzicht te krijgen in jezelf en jouw werkend en persoonlijk leven
geven de 8 inzichten alle tools die nodig zijn om alle beperkende gedachten en overtuigingen te doorgronden en het ego als mentale gevangenis te doorzien.
De training geeft inzicht in het ego-denken, waardoor er een positieve
cultuurverandering binnen bedrijven, instellingen en mensen plaatsvindt.
Bewustzijnsvergroting, het erkennen en herkennen van alle belemmerende overtuigingen, het doorzien van het ego als mentale gevangenis en het leren en toepassen van de 8 inzichten in jouw persoonlijk en werkend leven zijn de doelstellingen om tot een tastbaar resultaat te komen.
Na afloop van de training heeft het bedrijf concrete handvaten
om het persoonlijk doel van de medewerker en het bedrijfsdoel te
laten samenvloeien en te werken vanuit passie, plezier en creativiteit.
Dat resulteert in succes en blije mensen.

ISBN: 9789491164491, Afmetingen: 8x210x145 mm, Gewicht: 161 gram.

Reviews:

Tegenwoordig zijn we binnen organisaties al heel erg bezig met de juiste man op de juiste plaats te krijgen, om talenten goed in te zetten en om plezier op de werkvloer weer terug te krijgen. Waardoor een ieder weer met passie en creativiteit zijn werkzaamheden kan vervullen. Dit vergroot de werknemers tevredenheid, productiviteit en uiteindelijk natuurlijk het bedrijfsresultaat. Dit komt allemaal aan de orde in dit duidelijk leesbaar boek. Het geeft een aantal handvaten die een organisatie direct kan inzetten. Daarnaast geeft het verschillende inzichten die een discussie uitlokken om het management van een bedrijf/organisatie een duidelijke visie te laten formuleren en om deze ook na te leven. Om, zoals Gerard Keizer beschrijft, als bedrijf/organisatie de juiste mindset te krijgen.
Het boek beschrijft Gerard Keizer zijn visie, welke gestalte krijgt in een praktische training. Een toegankelijke, op maat gemaakte training welke voor ieder bedrijf/organisatie van grote waarde kan zijn.

Ook interessant

€ 18,95 € 9,47