Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Blessed with a brain tumor - Will Pye (Engels)

€ 19,95 € 9,97
Op voorraad
Specificaties
Productcode DG
Omschrijving

Wat gebeurt er met je als een arts tegen je zegt: "U heeft een hersentumor.'?
Bij de meeste mensen zou dit onmiddellijk paniek en heel veel stress oproepen. Will Pye kreeg deze diagnose in 2011. Zijn tumor was toen al zo groot als een tennisbal. Tot zijn eigen verbazing kon hij dit aanhoren en de daaropvolgende behandelingen ondergaan zonder boosheid of angst te voelen. Hij was toen 31 en al tien jaar bezig met een proces van persoonlijke groei en bewustwording. Hij bleek in staat zijn tumor te beschouwen als een - nogal vreemd verpakt - cadeau, als een mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. In dit boek vertelt hij hoe zijn proces sindsdien verliep.
Gelukkig hoef je geen hersentumor of een andere ziekte te hebben om je te laten inspireren door de diepe wijsheid, aangevuld met veel liefde en humor, die Will Pye in dit boek met je deelt. Hij laat je zien dat alles kan worden beschouwd als een cadeau, in welke situatie je je ook bevindt of met welke problemen je ook wordt geconfronteerd. Pak het uit, verken de ongekende mogelijkheden die het biedt, open je hart en transformeer het tot een zegening.
"Wanneer je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen waar je naar kijkt."
Max Planck
"Will spreekt vanuit iets wat echt is, en waar. Het gebeurt maar zelden dat iemands woorden niet alleen maar woorden zijn, maar rinkelende belletjes worden die je hart doen smelten."
Unmani Liza Hyde, auteur en spiritueel leraar
"I can be intense and serious, though not for long."
Will Pye
Will Pye is sociaal ondernemer, docent, coach, spreker en auteur. Hij werkt over de hele wereld zowel met groepen als met individuen om transformatie op het hoogste niveau te faciliteren. Zijn werk laat zich samenvatten door de term "integratie': integratie van psychologische heelheid, spiritueel ontwaken, wetenschap, spiritualiteit, verstand, intuïtie, persoonlijke groei en welzijn met collectieve ontwikkeling en sociale rechtvaardigheid.

Ook interessant

€ 18,95 € 9,47