Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Zeven wegen naar een gelukkig leven - Deepak Chopra

€ 8,99 € 7,19
Op voorraad
Specificaties
Productcode ZW
Omschrijving

Door kinderen niet onder druk te zetten om conventioneel succes te hebben vertel je ze dat het Universum hen koestert voor wie ze ZIJN, niet voor wat ze DOEN.

Auteur Deepak Chopra brengt zijn bestseller De zeven spirituele wetten van succes
op een vrolijke, aanstekelijke en inspirerende manier tot leven voor kinderen wereldwijd:

Hoe zou het zijn als je de kinderen in je leven 7 wetten kon leren die hen hielpen op weg naar een gelukkig leven? Deeprak Chopra presenteert hier de 7 lessen die iedereen zou moeten leren, nog voordat je tot 7 leert tellen! Chopra geeft ons met dit prachtig geïllustreerde boek de handvaten om deze wijze wegen aan elk mens - jong of oud - over te dragen.

sDe tijdloze wetten van het universum worden in dit boek in eenvoudige vormen aan kinderen overgebracht - zelfs de allerjongsten kunnen het al grijpen, terwijl de boodschap ook voor oudere kinderen interessant blijft. Wanneer kinderen vanuit een spiritueel oogpunt begrijpen hoe de wereld werkt, wordt het voor hen zoveel makkelijker om met plezier, liefde en geluk de wereld te doorkruisen... Vanaf ca. 6 t/m 10 jaar

 

Ervaringen:

 

Alles is mogelijk
Een mooi kleurrijk boek. De prachtige tekeningen bij de teksten nodigen uit om samen met je kind je fantasie de vrije loop te laten over de dingen die beschreven worden. Mijn zoon had zelf de teksten al gelezen en toen hij mij begon te omschrijven wat voor fantastische dingen er op de tekening stonden kon ik daarop inhaken door de essentie van de woorden uit te leggen. Een boek voor jongere kinderen.
Agnes18

Dit prentenboek zet speciaal voor jonge kinderen de zeven spirituele levenslessen van Chopra uiteen. Het is gebaseerd op zijn bestseller voor volwassenen 'De zeven spirituele wetten van succes' (2004, 20e druk). Indien ouders de wijsheid van Chopra onderschrijven is het een prachtig hulpmiddel om er met de allerkleinsten mee aan de slag te gaan. Mooie paginagrote illustraties in felle kleuren vormen de achtergrond voor luchtige tekstjes op rijm. In enige zinnen wordt verteld hoe een mens met zichzelf, anderen en de wereld om zou moeten gaan. Soms zal enige uitleg nodig zijn. Het zal kind en ouder daarna inspireren tot het bespreken van de lessen en wellicht aanzetten om samen de lessen te oefenen in het hectische moderne leven. Het zal voor de ouder misschien soms slikken zijn, want de lessen zijn krachtig en lijken soms in te gaan tegen de realiteit zoals deze wordt ervaren. Een kind zal in het boek een feest van herkenning vinden, hen wordt verteld wat ze eigenlijk al weten, maar vaak wordt verteld dat dat onzin is. Vanaf ca. 6 t/m 10 jaar, onder begeleiding van ouders die bekend zijn met het gedachtegoed van Chopra.
NBD|Biblion recensie, P. Raadsen

 (Bron: Palaysia)

Ook interessant

€ 23,95 € 19,16
€ 19,95 € 15,96