Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Non-dualiteit kaarten

€ 15,00 € 12,00
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode NK
Omschrijving

Een prachtige set kaarten die elk een tekst bevatten die je anders laten kijken naar wat er op elk moment in je leven speelt

 

Uitleg van het spel

Non-dualiteit kaarten zijn een aanzet tot een beter inzicht in jezelf en de wereld om je heen. Soms schudt het leven je door elkaar en heb je vele vragen. De kaarten bieden de mogelijkheid om anders om te gaan met uitdagingen en lastige momenten in je leven. De korte, krachtige zinnen van de kaarten kunnen je een steuntje in de rug geven, je een andere heldere kijk op de zaak geven en jouw zelfinzicht versterken. De werkelijkheid is vaak anders dan door ons denken (ego) wordt aangedragen. De kunst is hiervoor open te staan. De kaarten helpen hierbij of helpen je hieraan te herinneren.

 

Gebruiksaanwijzing

Stel een vraag aan jezelf over een thema wat je bezighoudt. Bijvoorbeeld: Hoe kan ik hier naar kijken of mee omgaan? Of wat speelt hier werkelijk? 

Schudt de kaarten, leg ze in een waaier voor je en trek vervolgens een kaart. De zin die erop de kaart staat is een handreiking om na te denken over de situatie waarvoor je de kaart hebt getrokken. Onderzoek het met je hoofd en hart.

Veel succes, plezier en wijsheid met de kaarten. 

 

 

Ook interessant

€ 15,00 € 12,00
€ 19,90 € 15,92