Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Uitzoomen - Paul Smit

€ 24,50 € 18,38
Niet op voorraad
Uitvoering niet leverbaar
Specificaties
Productcode UZ
Omschrijving

Bevrijding, geluk, liefde en innerlijke rust, willen we dat niet allemaal? Toch gaat veel energie vaak verloren aan frustratie over het verleden, angst voor de toekomst, schuldgevoelens en verwijten. Maar dat hoeft niet! In dit boek gaat filosoof Paul Smit in gesprek met zestien mensen waarbij 'uitgezoomd' naar het leven wordt gekeken en in wordt gegaan op het proces van ontwaken. Het draait hierbij om de realisatie van wie je werkelijk bent, het doorzien van gedachten en meningen, het loslaten, de bevrijding en de overgave aan dat-wat-is. 

Paul studeerde af op “De evolutie van het menselijk bewustzijn” en schreef over het onderwerp “non-dualiteit” een zevental boeken. Zijn film en boek 'Alles over niets' en boekje 'Verlichting voor luie mensen' zijn de best verkochte boeken op het gebied van zelfrealisatie. In het najaar van 2014 verscheen van zijn hand 'Verlichting in de liefde'.

Verder is hij één van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven. Met zijn gevoel voor humor en buitengewone kennis over non-dualiteit, reikt hij het publiek nieuwe inzichten aan. Voor meer informatie over Paul Smit zie http://www.nondualiteit.nu/ ; www.paulsmit.nu en www.allesoverniets.nl.

Boek wordt verstuurd als pakket!

ISBN: 9789491411243, 372 pagina's, hardcover

Ook interessant

€ 15,00 € 11,25