Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Pure vrijheid - Gelanda de Vries

€ 16,95 € 12,71
Op voorraad
Specificaties
Productcode PV
Omschrijving

Jij bent vrij, alleen beperk je jezelf door je denken over wat vrijheid werkelijk is. Ervaar je stress, ben je veel aan het piekeren en denken, ervaar je problemen in relaties, moet je veel van jezelf, voel je je soms neerslachtig of heb je weinig energie. Dit boek geeft antwoord op de vragen: ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Hoe krijg ik toegang tot mijn ware kracht? Het is een zelfhulpboek dat je aanzet tot zelfonderzoek, het geeft informatie en de schrijfster deelt persoonlijke ervaringen. Ze neemt je mee in haar ontdekkingstocht naar ‘pure vrijheid’.

 

ISBN: 9789402219470, paperback, 122 pagina's.

 

Uit het boek

Wellicht voel je je soms ‘de vogel in de gouden kooi’. De vogel heeft alles, eten, drinken en veiligheid, maar toch voelt de kooi ook als een beperking van zijn vrijheid. De vogel voelt dat het anders kan en mag, alleen weet hij niet hoe. De vogel wil eigenlijk wel door het open deurtje vliegen om zijn mogelijkheden te ontdekken. Maar de kooi biedt veiligheid en bescherming. Dit weerhoudt hem om zijn vleugels uit te slaan. Het deurtje staat open en de vogel mag kiezen. De vogel vraagt zich alleen steeds af : ‘wie ben ik en wat wil ik in de open ruimte?’. Het voelt als een mega stap in het onbekende met als gevolg dat hij toch maar blijft zitten in het bekende en veilige kooitje. Herken je dit gevoel?
 
Voordat je verder leest, wil ik je uitnodigen eens even stil te staan bij datgene wat er nu speelt in jouw leven. Welke vraag of vragen spoken er door je hoofd en wil je beantwoorden? Zijn het steeds dezelfde patronen, emoties of angsten waar je tegenaan loopt? Of wil je inzicht in wat je wel en niet meer wilt in jouw werk of leven? Of lukt het je niet op koers te blijven? Je hebt je iets voorgenomen maar het manifesteert zich niet. Het wordt niet zichtbaar.

Hoewel iedere reis uniek is, doorlopen we allemaal in grote lijnen hetzelfde. Door te weten en te voelen wat er zich in jou afspeelt, hoe veranderingen zich voltrekken, hoe je daarmee kunt omgaan, krijg je vertrouwen in jezelf en het leven. En, vind je de kracht om jezelf te openen en te kiezen voor jouw vrijheid. Je zult zelfs plezier krijgen in jouw ontdekkingsreis.

Ook interessant

€ 15,00 € 11,25