Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

De moed om te zijn wie je bent - U.G. Krishnamurti

€ 21,50 € 17,20
Op voorraad
Specificaties
Productcode DB
Omschrijving

Als er ooit iemand is geweest die alle illusies van spirituele zoekers verpletterde was het U.G. Krishnamurti (1918-2007) wel. Hij had geen boodschap, deed geen mooie beloftes, was niet geïnteresseerd in stemmingmakerij, en stelde geen verlichting of zelfrealisatie in het vooruitzicht. Het enige wat hij voortdurend deed, was bezoekers duidelijk maken dat alle vragen volkomen onzin waren, omdat ze voortkwamen uit de antwoorden die ze zelf hadden gecreëerd.
Hij raadde geen enkele techniek of methode aan en sprak zichzelf voortdurend tegen, wat het onmogelijk maakte om zoiets als een "leer" uit zijn gesprekken de destilleren. Wat dan overblijft is, zoals hij het altijd zelf noemde, "Het spontaan functioneren van het leven, vrij van het totale verleden van elke gedachte en ervaring van de gehele mensheid."

Dit boek bevat gesprekken met U.G. die in 1982 in Amsterdam gevoerd zijn, waarin hij duidelijk maakt dat er geen oplossingen zijn voor de basisproblemen van de mens. Als je dat ziet, heb je dan de moed om te zijn wie je bent?

ISBN: 9789491411366, hardcover.

Ook interessant

€ 15,00 € 12,00
€ 19,90 € 15,92