Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Je zelf zijn - Judith Hamerlinck

€ 0,00
Op voorraad
Specificaties
Productcode JZ
Omschrijving

Je zelf zijn - Judith Hamerlinck  (gratis online beschikbaar)

Herinner je wie je werkelijk bent

Een andere benadering van persoonlijke issues en voor gewoon meer rust in jezelf

 

Je bent je Zelf al, dat hoef je niet te leren, je alleen weer te herinneren. Realiseer je hoe en waarom je je af laat leiden van de prettige en rustige ervaring van je Zelf, zodat je een andere keuze kunt maken. Ik inspireer je om je bewust te worden van de rol die je persoonlijkheid daarin speelt, en dat je er ook voor kunt kiezen om je investering daarin simpelweg los te laten. Zelf heb ik het praktische uitzoekwerk daarvoor inmiddels doorlopen, en heb de inzichten die ik daarbij heb herkend, voor je opgeschreven.
Ik herkende de rol van mijn persoonlijkheid bij spanningen in mezelf, rondom issues met anderen, aan de basis van allerlei gevoelens, en als motor achter situaties die niet gingen zoals ik wou en het idee dat ik daar iets aan moest doen. Ik herkende dat het een optie is - en een veel prettiger ervaring oplevert - om ruimte te maken voor je Zelf. Ik maak je ook deelgenoot van een aantal van mijn eigen dagelijkse belevingen met bewustwording en van het herkennen van een relatie met lichamelijke issues. Mijn gedetailleerd functionerende persoonlijkheid stond garant voor grondig uitzoekwerk waar jij je voordeel mee kunt doen: je hoeft het niet allemaal meer zelf uit te zoeken, alleen in jezelf te herkennen.
Ik heb het met een vleugje humor voor je opgeschreven in ruim vierhonderd nuchtere columns en negentien series (totaal ruim driehonderd) praktische dagelijkse tekstens, allemaal gebaseerd op gewone alledaagse situaties.

Judith Hamerlinck

Het werk van Judith Hamerlinck is gratis in vier delen te vinden op ISSUU. Helaas is het via deze site niet langer mogelijk om het als download beschikbaar te stellen. Wil je het graag in bezit hebben, mail me dan: johan@conceptloos.nl

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

 

Ook interessant

€ 18,95 € 9,47