Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

De essentie van spiritualiteit - Roeland Suylen

€ 17,90 € 14,32
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode ES
Omschrijving

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met de vanzelfsprekende vragen die de mysteries van het leven in ons oproepen, zoals: 'Waar komen we vandaan?', 'Wat is ons doel?', 'Is het leven eeuwigdurend?', 'Kunnen we leven zonder pijn en geestelijk lijden?' en 'Wie ben ik?' Deze en vele andere vragen maken de mens bewust van zijn spirituele oorsprong.

Spiritualiteit kan worden omschreven als het bewustwordingsproces van mensen die hun geestelijke oorsprong (onder)zoeken. Spiritualiteit begint bij ontspanning. Het is afhankelijk van onze lichamelijke en geestelijke structuur en de levensfase waarin we verkeren, welke methode of techniek ons kan bevrijden van pijnen, verkrampingen en spanningsvelden. Deze zijn meestal het gevolg van teleurstellende ervaringen uit het verleden. De diepste vorm van ontspanning is onthechting: het zorgeloos en onbelemmerd leven in het Nu. We mogen deze toestand van verlichting tevens beschouwen als de essentie van spiritualiteit.

Dit boek toont ons de kortste weg naar innerlijke vrede en zelfrealisatie. Het biedt geen standaardoplossingen, maar voert de aandachtige lezer vanuit verschillende thema's en invalshoeken naar de kern van het Zijn, dat altijd Nu is.

ISBN: 9789073798922, 252 pagina's, paperback

 

Ook interessant

€ 15,00 € 12,00
€ 19,90 € 15,92